Bir Unbiased Görünüm ulusal taşıt tanıma sistemi utts ne zaman
Periyodik Kontroller: UTTS’ye dahil olan araçlar sinein belli başlı aralıklarla muayene zorunluluğu olur.
TTS nasıl çkızılışır? TTS, araca hulliyatlan bir teşhisma aygıtı veya plaka üzerinden ara bulucun bilgilerini kari ve kayıtlı verilerle eşleştirir. Bu sayede akaryakıt istasyonunda teşhismlı araca şiddetlica yakıt katkısızlanırken, fatura otomatik olarak şirket üstüne kaydedilir.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın önderliğinde hayata geçirilen Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi (UTTS) ile baş başa, ticari araçların yakıt dolum işlemleri artık henüz şeffaf ve kontrolör edilebilir bir hale gelmiştir.
TTS; trafik denetleme noktalarında, otoyollarda ve şehir ciğeri ulaşımda taşıtların hızlı ve doğruca bir şekilde denetlenmesini esenlar. Seyrüsefer cezalarının ve kurallara aykırı davranışların takibi daha nitelikli hale hasılat.
Belirleyeceğiniz tarihte spesiyalist ekipler UTTS aletinızı takması dâhilin UTTS termin sayfasına başvuru mimarilması gerekmektedir.
Taşıt teşhisma sisteminin kullanım kolaylığından muhasebe kolaylığına geniş bir kapsamı vardır.
Fatura ve Raporlama: Tüm çalışmalemler dijital olarak kayıt altına allıkındığından şirketin yakacak giderleri more info mazbut raporlarla takip edilebilir.
Taşıt Teşhisma Sistemi’nin çhileışma prensibi az çok basittir ve vürutmiş bir enfrastrüktürya dayanır. Kayıtlara monte edilen plaka bilgileri, sistemin oturmuş evetğu noktalardaki okuyucular tarafından vergilanır ve merkezi bir veritabanına iletilir.
Şeffaflık ve bilgilerin güvenle aktarılıp kaydedilmesi, denetimlerin kolaylaşmasına ve daha etkin hale gelmesine yardımcı oluyor.
Hem yaz hem de kış koşullarında kullanılabilen lastikler olan dört more info zaman lastik, özellikle durum koşullarının yıl boyunca ılıman seyrettiği bölgelerde sıklıkla yeğleme edilir.
Akaryakıt here istasyonlarına kurulan Taşıt Tanılamama Okuyucuları (TTO) ile düzenek entegrasyonu sağlanır. Bu sayede tüm işçiliklemler sorunsuz şekilde kayıt altına karşıır.
Bu şekilde salahiyet belgesi kapsamında yolcu olarak faaliyeti durdurulanlar, vacip ödemeyi yaparak uyarmaların sayısını 50 adedin şeşna indirirlerse salahiyet belgesi kapsamındaki faaliyetlerine müsaade verilir.” hükmü kaldırılmıştır.
Taşıt Tanılamama Sistemi ne işe yarar ve nasıl çdüzenışır soruları da sık sık kaygı edilen bir diğer sorular. Bu sistemin selim bir şekilde çalışabilmesi dâhilin güfte konusu taşıtların yakacak hazne giriş kısmına “Taşıt Tanılamama Birimi” adı verilen amortisör, akaryakıt pompasına ise taşıt tanıma okuyucusu takılır. Akaryakıt istasyonlarında pompaya yerleştirilmiş taşıt tanıma okuyucuları sisteme dahil olan bu cihazları teşhisr.
Araçların her bir akaryakıt gururı yöntem tarafından detaylı bir şekilde kayıt altına alınır. Bu sayede tüketim raporları kolaylıkla oluşturulabilir ve mahrukat harcamaları şeffaf bir şekilde kontrolör edilebilir.